Механична музикална играчка Звезда

Подходяща и за новородени

29,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Музикална звезда Chicco може да е сред първите играчки на вашето бебе. Музикалната висулка ще му прави компания и ще го забавлява по време на неговите първи месеци. Играчката представлява звездичка със заоблени форми, напълно безопасни за новороденото. Дръпнете пръстена надолу, за да му покажете как може да се чуе нежната мелодия, която може да го приспи или успокои. В началото детето ще наблюдава играчката, но постепенно с неговото израстване, то ще може само да дърпа пръстена и да си пуска любимата песничка. Може да прикрепите музикалната звезда на Chicco в кошчето му в колата, на количката по време на разходка или у дома в неговото легло. Така тази играчка може да е винаги с вашето бебе и да му е верен приятел в първите месеци след появата му.

Техническа информация

SKU: 210501001

  • Код производител: T0101
  • Промоция от:: 27.11.2020 г.
  • Промоция до:: 29.11.2020 г.
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!