Механична музикална играчка Звезда

Механична музикална играчка Звезда

На склад

SKU: F04020001M0046
Музикална Звезда 0м+ Класическа музикална кутия Chicco, с нов дизайн и по-меки форми, заоблени ръбове и свежи цветове. При издърпване на пръстена се активира нежна, преспиваща мелодия.Прикрепя се лесно към кошара или количка
Прочетете повече
Описание
Емблематична музикална кутия Chicco с изящен дизайн и сладки приспивни песни Чрез издърпване на пръстена е възможно да слушате сладки мелодии, създавайки релаксираща атмосфера за бебето Лесно се прикрепя към кошарата и количката благодарение на практичните презрамки от плат.
Повече подробности: Код на продукта : Размери : 12 X 3.5 X 18 см. Размери На Опаковката : 14.2 X 6.7 X 21.2 см. Механична играчка без батерии.
Код производител: T0101
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също