Мека възглавничка с играчки Boopy

Мека възглавничка с играчки Boopy

На склад

SKU: F05100001M0003
Ергономична форма Махащи се три различни играчки Може да се перe машинно.
Прочетете повече
Описание
Възглавницата с ергономична форма Boppy прави играта по корем забавна и безопасна, както препоръчват педиатрите Идеалена за укрепване на мускулите на вашето дете в легнало положение, разглеждане и забавление с огледалото, платнената книга и ринга с цветни топки 3 махащи се играчки : огледало, което стимулира любопитството и желанието за откриване на нови неща, текстилна книжка с първите 3 числа и сладки животинчета и пръстен със звънтящи цветни топчета Може да се перe машинно.
Повече подробности: Размери : 38 X 10 X 30 см Размери На Опаковката : 30.5 X 36.5 X 9.5 см Тегло На Опаковката : 0.518 кг.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също