Мрежа против комари за кош за новородено

Подходяща за всички модели колички

19,00 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Мрежа против комари за кош за новородено Chicco е универсална и подходяща за всички модели колички. Особено важен артикул, който предпазва вашето бебе от насекоми и летящи прашинки по време на вашата разходка в парка или планината. А тя е особено важна за да може детето да усети свеж въздух. Направете разходката си с него приятна и спокойна. Именно тази мрежа против комари помага детето да спи спокойно и необезкопоявано от комари и други насекоми. Мрежата против комари Chicco се слага лесно и благодарение на ластичните си краища покрива всички важни части от коша на бебешката количка предпазвайки детето ви и от най-дребните насекоми. Лесно се пере.

Техническа информация

SKU: 211100126

  • Код производител: J0806
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!