Заключващо приспособление Multi Lock

8,50 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Заключващо приспособление Multi Lock Chicco ще осигури безопасна среда на вашето дете в периода, в който то прави своите първи опити да пълзи и прохожда. Докато опознава света около себе си, всеки дом крие определени опасности. Благодарение на заключващото приспособление Multi Lock, произведен от Chicco, препяствията вкъщи стават по-малко. Може да го поставите на хладилник, капак на тоалетна чиния, шкафове, чекмеджета и врати. Този артикул се поставя изключително лесно с плоска залепваща лента. Осигурете защита и сигурност на вашето дете, за да сте спокойни и вие.

Техническа информация

SKU: 211100105

  • Код производител: N0504
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!