Комплект шишета за хранене Natural Feeling, 0м+

Комплект шишета за хранене Natural Feeling, 0м+

На склад

SKU: F04010001M0013
Предлага всичко необходимо от първите дни. 2 бр. шише 150 мл. бавен поток , 1 капка 2 бр. шише 250 мл. среден поток , 2 капка Биберон 4 м+ - комбиниран с три различни потока PhysioForma Soft 0-6 месеца силикон Четка за почистване на шишета 0% BPA
Прочетете повече
Описание
Комплект шишета за хранене Natural Feeling, Сhіссо е подходящ за деца от 0 до 6 месеца. Предлага всичко необходимо от първите дни. Съдържа: четири шишета NaturalFeeling, 4m+ прав силиконов биберон с регулируем поток, залъгалка PhysioForma Soft 0-6 месеца и практична четка за почистване на шишето Шишета : две от 150 ml с биберон 1 капка,бавен поток и две от 250 ml с биберон 2 капки със среден поток Залъгалката PhysioForma Soft 0-6 месеца поддържа физиологичното дишане и нейната изключителна форма помага за позиционирането на езика напред, за да поддържа дихателните пътища отворени . Шишетата са с анти-колик система, предпазваща малкото от появата на дискомфорт по време и след хранене. Формата на биберона е с връх, наподобяващ зърното на женската гръд и даващ усещането като при кърменето. Съвсем лесно се почиства, а към артикулът има и капачка, която го предпазва от замърсяване и не позволява да се разлее течността от шишето. Четката съвсем лесно почиства остатъците от храна. Може да премахва дори мазнина без да увреди повърхността нашишето отвътре. Гъвкавостта й се грижи да не остане нито едно кътче от шишето непочистено.
Код производител: N0247
Характеристики
NATURALFEELING 0M+ С БИБЕРОН С БАВЕН ПОТОК, 1 КАПКА Наклоненият биберон и голямата подобна на гърда форма поддържат естествената позиция за кърмене. Подходящ при смесено хранене. Капацитет на бутилката: 150 мл. NATURALFEELING 2M+ С БИБЕРОН СЪС СРЕДЕН ПОТОК, 2 КАПКИ Наклоненият биберон и голямата подобна на гърда форма поддържат естествената позиция за кърмене. Подходящ при смесено хранене Капацитет на бутилката: 250мл PHYSIOFORMA SOFT ЗАЛЪГАЛКА 0-6M, СИЛИКОН Подпомага физиологичното дишане: Уникалната форма помага за правилното позициониране на езика напред, за да поддържа дихателните пътища отворени. Нежена към лицето на бебето. Ортодонтски. Клинично тестван. Изработен от 100% хигиеничен силикон Soft Sense КОМБИНИРАН БИБЕРОН 4М+ ТРИ ВИДА ПОТОК - БАВЕН,СРЕДЕН,БЪРЗ Регулируемият поток на този биберон позволява да се адаптира към променящите се нужди на вашето бебе. 3В1 ЧЕТКА ЗА ШИШЕТА За почистване на всяка бутилка без проблем. Практична и безопасна, тази четка се състои от 3 различни компонента:В дръжката се съдържа малка четка за биберони и щипка за боравене с продуктите след стерилизация
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също