Помпа за изцеждане на кърма Natural Feeling, механична

Помпа за изцеждане на кърма Natural Feeling, механична

На склад

SKU: F04330001M0007
Ефективно и щадящо изцеждане Меко силиконово покритие на чашката Ергононична дръжка - не изморява ръката Не изморява гърба- специален дизайн К-та включва -контейнер NF,силиконов биберон NF и запечатваща къпачка .
Прочетете повече
Описание
Помпа за кърма Natural Feeling Chicco е механична помпа за кърма, която е особенно необходима за периода, в който се появи новороденото. Тя помага за по-лесното и ефективно изцеждане на кърмата като го прави подобно на ритъма на естествените сукателни движения на бебето. Ръчната помпа за кърма Chicco Natural Feeling, тествана и одобрена от майки*, е ефективна по време на изцеждане и деликатна при контакт с кожата на гърдите за по-голям комфорт ЛЕСНО ИЗЦЕЖДАНЕ: Системата Chicco прави изцеждането на мляко още по-лесно, предлагайки непрекъснат естествен поток; дизайнът е проектиран да предлага спокойна позиция по време на изцеждане, без да изморява гърба. УДОБНА: Помпата за кърма има ергономична дръжка с мека подплата за лесен захват и по-малко умора на ръцете по време на употреба.При изпотяване ,ръката не се пързаля НЕЖНА: Мекият силикон на чашката предлага мек и деликатен контакт с кожата на гърдите Артикулът е лесен за употреба и почистване, състои се само от няколко части. ПРЕОБРАЗУВА СЕ В BIBERON: Благодарение на наклонения биберон и включената херметична капачка помпата за кърма се трансформира директно в бутилка от 150 ml или в практичен контейнер за съхранение на мляко Подходяща за употреба , както за серията шишета Natural feeling, Well-Being, Original Touch,Peerfect 5
Код производител: N0104
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също