Next2dreams - въртележка

Next2dreams - въртележка

На склад

SKU: F05120001M0007
Прочетете повече
Описание
Магическа и успокояваща атмосфера за сън и почивка Въртележка Next2Dreams 4-1 G 1 Въртележка за кошари Next2Me 2 Въртележка за традиционно дървено легло 3 Панел за легло 4 Преносима музикална кутия , закача се за борда на количка 20 минути класически мелодии и звуци от природата Светлинен ефект Въртяща се спирала Меки играчки Универсален механизъм за захващане на степени , максимално до 38 мм С батерии 3 бр. АА 1.5v / не са включени в комплекта Детето играе със звуци и ноти, като развива сетивността си за ритъм и музика. Децата се научават да виждат движещи се предмети и да различават форми и цветове. Те се захласват по ярките светлини и цветове.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също