Ергономично Кенгуру Myamaki Complete (с подложка)

Ергономично Кенгуру Myamaki Complete (с подложка)

На склад

SKU: F04220001M0001
Подхдящо от 0 м+ до 15 кг. Три позиции М позиция на крачетата
Прочетете повече
Описание
Ергономично и многофункционално кенгуру за носене на бебе. Изключително удобно, следва растежа на вашето бебе. Препоръчва се за новородени и бебета до 15 кг. Просторната седалка гарантира здравословна М-позиция на бедрата на бебето. Структурата на кенгуруто осигурява удобна позиция за гърба на бебето ви. Подплатени колани за кръста и раменете, за да гарантира, че теглото на бебето е правилно разпределено по гърба на родителя. Има три варианта на бебеносене - към родителя, след 6-тия месец може и на гърба на родителя и странично. Подходящо за деца от 0 до 9 месеца.
Код производител: J0604.1
Цвят: Denim Cyclamen
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също