Залъгалка PhysioForma Comfort 0-6м, момче

Залъгалка PhysioForma Comfort 0-6м, момче

На склад

SKU: F04020001M0018
Специално създадена форма от Chicco, за да подпомага физиологичното дишане при бебета. Изработена от висококачествен мек силикон. Улеснява естествените движения на лицевите мускули. Благоприятства правилното позициониране на езика напред. Стерилизираща кутийка. 1 бр. в опаковка
Прочетете повече
Описание
PhysioForma Comfort 0-6m е залъгалката Chicco от силикон, материал, избран заради своята практичност, хигиеничност и недеформируемост. Осигурява максимален комфорт за вашето бебе! Със само 4 контактни точки на лицето на бебето, тя улеснява естественото движение на устата и благодарение на изключителното покритие SOFT SENSE, залъгалката PhysioForma Comfort 16-36m Silicone е мека и кадифена. PhysioForma Comfort 16-36m, благодарение на изключителната си форма, благоприятства правилното развитие на устата и помага за позиционирането на езика напред, подпомагайки физиологичното дишане Тънка и тясна в основата с асиметрична форма. Свети в тъмното, улеснява намирането и.
Код производител: N0326
Характеристики
ЕКСТРА ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА Оставя много място за областта на носа и брадичката, което улеснява движението и дишането на бебето ПРОСТРАНСТВО В ОСНОВАТА НА БИБЕРОНА Биберонът е позициониран така, че да улеснява сученето на бебето, оставяйки нужното пространство за движение на устните НЕЖНА КЪМ ЛИЦЕТО НА БЕБЕТО Залъгалката Comfort има само 4 контактни точки, за да предложи максимална деликатност на лицето на бебето ПОДПОМАГА ДИШАНЕТО PhysioForma е изключителната форма на Chicco, която действа в развитието на физиологичното дишане на детето. Родена е от сътрудничеството между експерти ортодонти, педиатри и обсерваторията Chicco. Изработена е от силикон, хигиеничен и недеформируем материал. СВЕТИ В ТЪМНОТО Намерете залъгалката лесно през нощта благодарение на специалната й функция "Светене в тъмното" ПРАКТИЧНА СТЕРИЛИЗИРАЩА КУТИЙКА, ДЕЗИНФЕКЦИРА САМО ЗА 3 МИНУТИ! Стерилизиращата утийка ви позволява да дезинфекцирате залъгалките в микровълновата само за 3 минути, като елиминирате 99,9% от микробите в 2 прости стъпки: СТЪПКА 1: напълнете с вода, поставете залъгалките и затворете опаковката. СТЪПКА 2: Поставете в микровълнова за 3 минути при 750 вата. PHYSIOFORMA Залъгалките PhysioForma на Chicco подпомагат физиологичното дишане и насърчават естественото ортодонтско развитие. Само Chicco е PhysioForma !
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също