Каучукова залъгалка PhysioForma Soft, 0-6 м

Каучукова залъгалка PhysioForma Soft, 0-6 м

На склад

SKU: F04020001M0003
Естествен материал -каучук Вентилационни отвори, които предотвратяват събирането на слюнка 1 бр. в блистер .
Прочетете повече
Описание
PhysioForma е изключителната форма, която помага за позиционирането на езика напред, поддържа физиологичното дишане и насърчава правилното развитие на устата Залъгалката Physio Soft е направена изцяло от един материал - каучук. Залъгалката PhysioForma Soft каучук благодарение на меката си и тънка основа и участък, подобен на майчината гърда, стимулира сукането, позволявайки на устните да се затварят нормално. Вентилационни отвори, които предотвратяват събирането на слюнка 1 бр. в блистер .
Код производител: N0304
Характеристики
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЕКА И НЕЖЕНА КЪМ КОЖАТА Мек ,естествен материал, изключително деликатен и нежен към бебешката кожа, не оставя следи по лицето КАТО МАЙЧИНАТА ГРЪД Меката и тънка основа позволява на устните да се затварят естествено. Формата, подобна на гърдата, стимулира сукането на бебето, като същевременно подобрява характеристиките на мекота. ВЕНТИЛАЦИОННИ ОТВОРИ Те позволяват преминаването на въздуха и намаляват застояването на слюнката. ПОДПОМАГА ДИШАНЕТО НА БЕБЕТО PhysioForma® е изключителната форма на Chicco, която поддържа физиологичните функции на езика, активно насърчава правилното развитие на устата и подпомага дишането на детето. PhysioForma® се роди от сътрудничеството между ортодонти, педиатри и обсерваторията на Chicco и винаги е тестван и одобрен.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също