Преходна чаша, 6м+ ,200 мл., момче

Преходна чаша, 6м+ ,200 мл., момче

На склад

SKU: F04030001M0005
-24%

Период на промоцията: 14.06.2024 - 14.07.2024

Неразливна чаша С полу-твърд накрайник Ергономича форма Свалящи се дръжки
Прочетете повече
Описание
Преходната чаша с полу-твърд накрайник на Chicco е подходяща за плавен преход от шише към чаша. НЕРАЗЛИВНА ЧАША с подвижни дръжки, лесна за хващане от малките ръчички и предназначена за деца от 6 месеца: подходяща за стимулиране на развитието на техните умения ОФОРМЕН НАКРАЙНИК: Полумекият ергономичен накрайник е устойчив на захапване и е оформен така, че да насърчава правилното позициониране на устните ПРАВИЛНА ПОЗА: Нецентралното позициониране на накрайника, близо до ръба улеснява правилната стойка на шията при пиене от чашата НЕРАЗЛИВНА КЛАПА: Неразливната мека клапа, патентована, за да гарантира уплътнение без капки на чашата, без да се прави компромис с лекотата на пиене НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИЕТЕ: Чашите Chicco са проектирани с експертни логопеди, за да направляват прехода от кърмене към самостоятелно пиене по лесен и естествен начин Може да се използва и без клапа и дръжки ,като обикновенна чаша .
Повече подробности: Код на продукта : Подходящ За Съдомиялна Машина Използваеми В Микровълнова Печка Клапан : Лесни Глътки, Подвижен Клапан Вместимост : 200 мл
Код производител: N0418
Характеристики
НАКРАЙНИК Устойчив на ухапване полутвърд накрайник ПОСТАВЯНЕ НА НАКРАЙНИКА Близо до ръба, за да позволи правилна позиция на врата, докато пиете ДРЪЖКИ Подвижни дръжки, лесен захват. КЛАПАН Подвижна , мека и гъвкава част
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също