Проходилка CIRCUS

Проходилка CIRCUS

На склад

SKU: F04140001M0005
Бебешка проходилка Chicco Circus 6м+ 3 различни настройки на височината. Оборудван с предпазни спирачки, за да се гарантира безопасно използване, дори в близост до стълби. Сгъваема и компактна, за съхранение, когато не се използва.
Прочетете повече
Описание
Забавната проходилка, която позволява на вашето дете да изследва къщата, докато играе Активният панел може да се маха от проходилката и да се използва като самостоятелна играчка. Удобната седалка с ергономична облегалка осигурява максимален комфорт и опора при първите стъпки на детето. Седалката може да бъде регулирана в три различни нива, за да може да пасне на всяко бебе, така че да може да достига пода с крачетата си. Подходяща за деца над 6 месеца с тегло до 12 кг.
Повече подробности: Код на продукта : Размери В Отворено Състояние : 65 X 68.0 X 0 см. Затворени Размери : 65 X 68 X 33 см. Нето Тегло На Продукта : 3,6 Кг Размери На Опаковката : 70,5 X 65,5 X 12 см. Тегло На Опаковката : 4,5 Кг Хомологация : 6m - 36m / 12kg
Код вносител: J0717
Характеристики
ПАНЕЛ ЗА ИГРАЧКИ Проходилката Chicco Circus е оборудвана със забавен и цветен панел играчка, за да забавлява детето с различни занимания. РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА Седалката може да се позиционира на 3 различни нива на височина, за да се адаптира към растежа на детето и да гарантира, че краката винаги докосват земята ЛЕСЕНА ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ Проходилката е снабдена с 4 въртящи се колела, които позволяват на детето да се движи с лекота из къщата. ПРЕДПАЗНИ СПИРАЧКИ За да се осигури безопасно използване, той е оборудван с 8 спирачни гумени стопери, които блокират проходилката, когато е близо до стъпалата СГЪВАНЕ Когато не се използва, можете бързо и лесно да сгънете проходилката, за да я приберете, заемайки малко място у дома
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също