Прожектор Лисичка

Прожектор Лисичка

На склад

SKU: F05120001M0005
ПРОЖЕКТОР ЛИСИЧКА MAGIC FOREST 0 м + Преносим проектор ,който ви позволява да персонализирате атмосферата в детската стая. Проекция на цветни светлини 3 релаксиращи мелодии Проекция на светлини на тавана. 2 режима с автоматично изключване след 10 и 30 минути. 2 нива на звука
Прочетете повече
Описание
Проектор във формата на лисичка, който създава вълшебен ефект в спалнята на детето и го отпуска с цветни светлини и сладки мелодии Можете да избирате между два времеви цикъла (10 или 30 минути) на музика и/или проекция и две нива на звука Чрез натискане на бутона с музикалните ноти могат да бъдат избрани 3 различни мелодии и меки звуци от природата Бутонът със звезда активира проектора с автоматична цветова промяна, за да създаде магическа и релаксираща атмосфера на стаята Дизайнът и размерът на продукта ви позволяват да го носите със себе си по време на пътуванията на вашето дете, така че винаги да имате проектора с вас за спокоен сън позната атмосфера.
Повече подробности: Код на продукта : Размери : 16 X 8 X 13 см. Размери На Опаковката : 21 X 13.X 21 см. Батерии : 3 X AAA 1.5V Включени Батерии
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също