Резервен биберон Perfect 5, 4м+

Резервен биберон Perfect 5, 4м+

На склад

SKU: F04010001M0040
Мек и гъвкав силикон Soft Sense. Симетричната, плоска и издължена форма с широката основа. Перфектно засукване Бърз поток,3 капка 2 бр. в опаковка.
Прочетете повече
Описание
Силиконовият биберон Physio на Chicco се адаптира перфектно към устата на бебето и подпомага естественото сукателно движение. Симетричната, плоска и издължена форма на силиконовия биберон Chicco Physio улеснява приемането от бебето, благоприятствайки перисталтичното движение на езика по време на сукане Изработен от изключително мек силикон с покритие Soft Sense, биберонът Chicco Physio симулира гърдите на майката, предлагайки на бебето комфортно усещане, което улеснява приемането. Бърз поток от три капка . 0%BRA Предлага се в четири различни потока (бавен, среден, бърз, за гъсти течности)
Характеристики
ПЕРФЕКТНО ЗЬСУКВАНЕ Биберонът се адаптира идеално към устата на бебето и подпомага естественото сукателно движение. Приема се от 9 от 10 бебета.* 98% степен на приемане в целевата възраст 0-2 месеца.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта. 0% BPA според действащото законодателство Проверявайте преди всяка употреба и издърпайте биберона във всички посоки. Сменете при първите признаци на износване или повреда. Във всеки случай е препоръчително да ги смените поне на всеки два месеца. Проверете дали потокът е подходящ за нуждите на бебето. Биберонът Physio, когато се използва с бутилката PERFECT 5, в комбинация с мембранния клапан Equilibrium се адаптира към храненето на всяко бебе според нуждте му . Монтиран на бутилка Well-Being или Original Touch, анти-коликовият клапан предотвратява свиването на биберона и поглъщането на въздух.Помага за предотвратяване на колики, регургитация и осигурява редовно и спокойно кърмене
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също