Рол-он за след ухапвания от комари

Рол-он за след ухапвания от комари

На склад

SKU: F04080017M0001
Облекчава ухапванията от комари, пчели, оси, мухи, медузи С екстракт от зантоксилум и ментол Не оставя петна или мазни участъци Дерматологично тестван върху чувствителна кожа.
Прочетете повече
Описание
За приятен престой на открито за цялото семейство Формулата е разработена специално за деликатната и чуствителна бебешката кожа,която е във фаза на растеж и съзряване и бариерната и функция не е толкова ефективна ,колкото при възрастен . Успокояващият Chicco Рол-он за след ухапвания е идеален за облекчаване на дискомфорта на кожата, причинен от външни фактори като ухапвания от комари, пчели, оси, мухи, медузи. Естествената му формула с екстракт от зантоксилум - китайско растение, познато с успокояващите си свойства - е особено подходяща за облекчаване на нежната бебешка кожа. Не оставя петна или мазни участъци. Съдържа ментол за деликатно освежаващо усещане. Дерматологично тестван върху чувствителна кожа. Безопасен и подходящ дори за най-нежните кожи на най-малките. БЕЗ АМОНЯК . БЕЗ АЛКОХОЛ
Код производител: N0906
Характеристики
ЗАЩИТА СЪС СЪСТАВКИ ОТ ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД. Формулата с ментол незабавно облекчава усещането за сърбеж при ухапвания и насекоми. Рол онът е създаден с оглед на нуждите на деликатната и чувствителна детска кожа СЪС ZANTHOXYLUM И МЕНТОЛ Формулата съдържа екстракт от Zanthoxylum (растение, известно със своите успокояващи свойства) и ментол. Гарантира незабавно облекчение и деликатно усещане за свежест ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО Детската кожа е деликатна и чувствителна и заслужава изключителна нежност. Линия от продукти, която също е идеална за цялото семейство да се наслаждава на красивите дни и вечери на открито.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също