Слънцезащитен спрей SPF 50+ 150 мл

Без парфюм и алкохол

Добави към Списък с желани продукти
28,00 лв.

Описание на продукта

Слънцезащитен фактор 50+. Много висока защита. С UVA / UVB / IR филтърна система Подобрена комплексна фотозащита 3P Complex, предлагаща защита в дълбочина и от влиянието на инфрачервените лъчи, благодарение на съдържанието на екстракт от физалис и витамин Е. Без парфюм и алкохол.

SKU: F04080018M0001
Код производител: C0301

Нетно съдържание: 150 ml

Нанесете 20 минути преди излагане на слънце. За поддържане на защитата продуктът трябва да се нанася отново и многократно, особено след изпотяване, плуване или избърсване. Нанесете обилно – намаляването на количеството значително понижава нивото на защита. Не излагайте бебетата и малките деца на директна слънчева светлина. Децата трябва да носят защитно облекло – нанесете продукта само върху откритите части. Дори слънцезащитните продукти с висок защитен фактор не осигуряват пълна защита срещу UV лъчението. Прекомерното излагане на слънце представлява сериозна заплаха за здравето. Не се излагайте прекалено дълго на слънце дори когато употребявате слънцезащитни продукти. Разклатете добре преди употреба. Избягвайте контакт с очите. Тестван върху чувствителна кожа. Водоустойчив.

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук. Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.