Слънцезащитен спрей SPF 50+,0м+ 150 мл

Слънцезащитен спрей SPF 50+,0м+ 150 мл

На склад

SKU: F04080018M0001
С UVA / UVB / IR филтърна система Много висока защита SPF 50+ Водоустойчива формула Дерматологично тестван върху чувствителна кожа Изследван под педиатричен контрол Опаковка: 100% рециклирана пластмаса.
Прочетете повече
Описание
Слънцезащитния спрей на Chicco е с емулгатори от естествен произход подходящ за чувствителна бебешка кожа още от първия ден. FORMULA 3 PRO-TECH: гарантира защита на кожата от UVA, UVB и инфрачервени (IR) лъчи. Не съдържа Octinoxate и Oxybenzone, в съответствие с Законопроектът за Хавайския коралов риф. Не съдържа алкохол и парфюм Без миризми. Водоустойчива формула. Дерматологично тестван върху чувствителна кожа Изледван под педиатричен контрол. Лека и немазна текстура , лесна за нанасяне Опаковка: 100% рециклирана пластмаса с грижа за околнота среда.
Код производител: C0301
Характеристики
ЗАЩИТЕТЕ КОЖАТА СИ, УВАЖАВАЙТЕ НАШИТЕ МОРЕТА OXYBENZONE & OCTINOXATE са два химически UV филтъра, за които се предполага, че ускоряват избелването на коралите. Това са два UV филтъра, които обикновено се срещат в много слънцезащитни продукти и наскоро бяха забранени съгласно Хавайския коралов договор. Новите соларни формули на Chicco са специално създадени да предпазват деликатната и чувствителна кожа на децата, като същевременно намаляват въздействието на формулата върху морската екосистема. С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА Новите слънцезащитни кремове Chicco са специално създадени да предпазват деликатната и чувствителна кожа на децата, като същевременно намаляват: въздействието на формулата върху морската екосистема, като се избягва използването на филтри, забранени от Хавайския коралов договор въздействието на опаковките върху планетата, използвайки рециклирана пластмаса за направата на своите бутилки и туби 3PRO-TECH ФОРМУЛА Новите формули SPF 50+ 3PRO-TECH гарантират защита на кожата от UVA, UVB и инфрачервени (IR) лъчи. Те съдържат емулгатори без PEG с висока съвместимост с кожата и осигуряват лека и немазна текстура. Не съдържат алкохол, силикони и парфюми и са водоустойчиви. МНОГО ВИСОКА ЗАЩИТА Слънцезащитните продукти за деца трябва да гарантират висока или много висока защита от UVB лъчи. Индексът на UVB защита се дава от SPF (слънцезащитен фактор), който за деца трябва да бъде 50 или 50+. Всички соларни формули Chicco Baby Moments SUN имат SFP50+. ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН Всички формули са дерматологично тествани върху чувствителна кожа. Изследвани са и под педиатричен контрол. Не съдържат алкохол и парфюми и силикони. ВОДОУСТОЙЧИВ Благодарение на своята бариерна формула, спреят предлага течна и лека текстура, лесен за нанасяне и създава защитен, водоустойчив филм върху кожата.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта Начин на употреба: Не излагайте бебето на слънце твърде дълго, дори ако използвате слънцезащитни продукти. Напръскайте продукта върху дланта на ръката си и след това нанесете върху кожата на бебето Нанесете продукта 20 минути преди слънчева баня. Нанасяйте отново често през деня и винаги след плуване, върху суха кожа Пазете децата от пряка слънчева светлина. Кърмачетата трябва да носят защитно облекло, нанасяйте продукта само върху откритите места. Разклатете преди употреба. Избягвайте контакт с очите. Избягвайте контакт с дрехите.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също