Слънцезащитен крем SPF 50+, 0м+, 75 мл

Слънцезащитен крем SPF 50+, 0м+, 75 мл

На склад

SKU: F04080018M0002
Много висока защитафактор 50+ С UVA / UVB / IR филтърна система 3P Complex, предлагаща защита в дълбочина и от влиянието на инфрачервените лъчи, благодарение на съдържанието на С екстракт от физалис и витамин Е. Без парфюм и алкохол. Дерматологично тестван върху чувствителна кожа
Прочетете повече
Описание
Слънцезащитен крем Chicco е съдаден за деликатната бебешка кожа и подходящ още от първия ден. С много висока защита,Слънцезащитен фактор 50+, специално създаден за бебешката кожа да я предпазва от всички видове слънчеви лъчи . Подобрен фотозащитен 3P комплекс, който предпазва от UVA, UVB и въздействието на инфрачервените лъчи. Подхранва и защитава деликатната бебешка кожа. Лесен за нанасяне. С екстракт от физалис и витамин Е Водоустойчива формула.
Код производител: C0302
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта Начин на употреба: Не излагайте бебето на слънце твърде дълго, дори ако използвате слънцезащитни продукти. Напръскайте продукта върху дланта на ръката си и след това нанесете върху кожата на бебето Нанесете продукта 20 минути преди слънчева баня. Нанасяйте отново често през деня и винаги след плуване, върху суха кожа Пазете децата от пряка слънчева светлина. Кърмачетата трябва да носят защитно облекло, нанасяйте продукта само върху откритите места. Разклатете преди употреба. Избягвайте контакт с очите. Избягвайте контакт с дрехите.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също