Стерилизатор за микровълнова фурна

Стерилизатор за микровълнова фурна

На склад

SKU: F04230001M0001
Елиминира до 99,9% от вредните микроби в дома Лесно и бързо: добавете вода и стерилизирайте само за 3 минути (при 1200 W) 24 часова защита, ако капакът остане затворен Лек и компактен - побира се в повечето микровълнови печки С хигиенни щипки за избягване на изгаряния
Прочетете повече
Описание
Стерилизирането през първите месеци от живота на бебето (до 6/7-ми месец) е важно, тъй като имунитетът му е слаб и всичко, което е в контакт с устата му, може да бъде проводник за инфекция: биберони, залъгалки, шишета, малки играчки. Възможни са различни методи за стерилизация: Стерилизатора за микровълнова печка Chicco Стерилизира до 4 шишета Natural Feeling или 5 шишета Well-Being за 3 минути. Ефективен, убива 99,9% от вредните бактерии в домакинството. Принадлежностите остават стерилни в рамките на 24 часа, ако капакът не се отваря.В комплекта е включена и щипка за по-голямо удобство и да се предпазите от изгаряния.Стерилизатора за микровълнова Chicco е универсален, без особени гнезда и даа възможност да се стерилизират всякакви модели шишета ,биберони и залъгалки и дребни предмети.
Код производител: N0704
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също