Ултразвуково устройство против комари - с батерия

Ултразвуково устройство против комари - с батерия

На склад

SKU: F04080017M0004
Ултразвукова технология Безшумено и екологичено. Практичен клипс. С алкална батерия 1,5V Не отделя химически вещества Индикатор за батерията
Прочетете повече
Описание
Устройството против комари Chicco работи чрез ултразвукова технология, която дразни комарите, но не причинява нежелани ефекти върху хората. Особено подходящ за живот на открито, той е снабден с практичен клипс за закрепване към бебешката количка. Работи с алкална батерия 1.5 V и има средна издръжливост около 100 часа С ултразвукова технология ,напълно безшумно и безвредно. Подходящо за бебета от 0+ м и както и за домашни любимци . Нисък разход на енергия. Тези устройства са природосъобразни и не изпускат химикали. Не е необходимо да проветрявате помещението след употреба. Индикатор за батерията Обхват около 3 метра.
Код производител: N0902
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също