Ултразвуково устройство против комари - за контакт

Ултразвуково устройство против комари - за контакт

На склад

SKU: F04080017M0003
-21%

Период на промоцията: 14.06.2024 - 14.07.2024

Ултразвукова технология Безшумено и екологичено. Намалена консумация на енергия. Не отделя химически вещества
Прочетете повече
Описание
Устройството против комари Chicco работи чрез ултразвукова тхнология, която дразни комарите, но не причинява нежелани ефекти върху хората. Подходящо за бебета от 0+ м и както и за домашни любимци . Със своя светлинен сигнал против тъмнина е идеален в детската стая. Тъй като е абсолютно екологичено и не отделя химически вещества, не е необходимо помещенията да се проветряват след употреба. Намалена консумация на енергия. Поради технико-функционалните си характеристики, ефективността на продукта може да бъде намалена или неефективна при определени видове комари или на различни географски ширини. Безшумено и екологичено. Не се препоръчва да се включва зад мебели или предмети ,които го закриват, по този начин се намалява ефикасността на устройството.
Код производител: N0901
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също