Вана за къпане с повивалник Cuddle & Bubble

Вана за къпане с повивалник Cuddle & Bubble

На склад

SKU: F04210001M0020

Предлага се в две позиции за 0 месеца + и за 6 месеца +

Прочетете повече
Описание
Вана за къпане Cuddle & Bubble Chicco е идеално предложение за вечерната баня на вашето бебе. Тя е компактна и многофункционална. Регулира височината си в три позиции за ваше улеснение. Снабдена е с много рафтчета за съхранение на необходимите артикули за къпането на бебето ви. Има плот за повиване преди и след баня, който е с мека ергономична подложка. Лесно се мести, благодарение на двете си колела, но е удобна и за носене. Ваната за къпане Cuddle & Bubble е подходяща за новородени и за пораснали деца, като ваната има две позиции за бебета от 0 до 6 месеца и за бебета над 6 месеца. Може да се използва, както в мокри, така и в сухи помещения.
Повече подробности:

Вана за къпане Cuddle & Bubble Chicco се предлага в две позиции за 0 месеца + и за 6 месеца + Регулира височината си в три позиции. Снабдена е с рафтчета и плот за повиване. Меси се лесно с колела. Има две позиции за бебета до 6 месеца и за бебета над 6 месеца.

Инструкции

Вана за къпане Cuddle & Bubble Chicco се предлага в две позиции за 0 месеца + и за 6 месеца +. Компактна, регулира височината си в три позиции и има рафтчета за съхранение на артикули. Продава се с плот за повиване и се мести леко, тъй като е снабдена с колела. Подходяща за новородени и за пораснали деца, тай като има две позиции за бебета от 0 до 6 месеца и за бебета над 6 месеца.

Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също