Възглавница за кошара, 0м+

Възглавница за кошара, 0м+

На склад

SKU: F04240001M0002
Изработена е от 100% памук Пълнежът е от 100% „memory" пяна. Дишаща материя Пере се на 40 градуса Размер 22х30х2 см.
Прочетете повече
Описание
Възглавница за креватче Chicco ,осигурява комфорта на вашето бебе по време на неговия сън и може да се ползва и от новородени Мека и безопасна, предназначена за кошара, идеална за легнало положение. Според препоръките на международния медицински свят легналото положение е най-подходящо за новородени, Airfeeling е създадена за това. Благодарение на иновативния материал намалява натиска върху главата на детето и я поддържа, като запазва естествената й форма. Циркулацията на въздуха се осигурява от отворената клетъчна структура на материала. Подходящата температура за изпиране е 40°. Сънят на бебето е изключително важен за пълноценното му развитие.
Код производител: N0508
Характеристики
ЦИРКУЛАЦИЯ НА ВЪЗДУХА Циркулацията на въздуха се осигурява от отворената клетъчна структура на материала. ПО-ДОБРО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАЛЯГАНЕТО Идеалена за легнало положение в сравнение с използването на матрака: използваният иновативен материал намалява натиска върху главата на детето и го поддържа. МОЖЕ ДА СЕ ПЕРЕ НА 40°
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също