Залъгалка PhysioForma Light 6-16 месеца,момче

Залъгалка PhysioForma Light 6-16 месеца,момче

На склад

SKU: F04020001M0044
Изключително леки и удобни за детето Изработена от висококачествен мек силикон. Улеснява естествените движения на лицевите мускули 2бр. в опаковка Стерилизираща кутия
Прочетете повече
Описание
Залъгалките на Chicco са ортодонтски, с асиметрична ф-ма , тънки и тесни в основата, с достатъчно място за носа и брадичката да улесняват движението на лицевите мускули. Physio Forma e патентована система гарантираща правлно позициониране на езика , правилно развитие на челюста и отворен дихателен път .Залъгалките Physio Light са изключително леки и прилягат чудесно на лицето на бебето. С ергономична форма, оставя достатъчно място от брадичката и носа. Подпомагат правилното физиологично дишане. Лесни за хващане. Предлагат се 2 бр. в стерилизираща се кутия.
Код производител: N0362
Характеристики
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕКА И ВЕНТИЛИРАЩА Кожата е винаги суха и мека благодарение на ниското тегло на залъгалката и големите отвори за циркулация въздуха. ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА Максимален комфорт за детето благодарение на изключителния лек дизайн, който предлага достатъчно пространство за носа и брадичката ПОДПОМАГА ФИЗИОЛОГИЧНОТО ДИШАНЕ PhysioForma е изключителната форма на Chicco, която чрез насърчаване на функциите на езика, действа за хармоничното развитие на устата и подпомага физиологичното дишане на детето. PhysioForma се ражда от сътрудничеството между експерти ортодонти, педиатри и обсерваторията Chicco и е резултат от непрекъснати тестове в подкрепа на научната му валидност. PHYSIOFORMA™ Залъгалките PhysioForma® на Chicco поддържат физиологичното дишане и насърчават естественото ортодонтско развитие. Само Chicco е PhysioForma! ПРАКТИЧЕНА КУТИЯ ЗА СТЕРИЛИЗИРАНЕ: ДЕЗИНФЕКЦИРАЙТЕ ВАШИТЕ ЗАЛЪГАЛКИ CHICCO САМО ЗА 3 МИНУТИ! Новата кутия за стерилизиране ви позволява да дезинфекцирате залъгалките Chicco в микровълнова фурна, като елиминирате 99,9% от вредните домашни микроби само за 3 минути! Просто следвайте няколко прости стъпки: СТЪПКА 1: напълнете с вода до линията на нивото, поставете залъгалките в кутията и затворете капака СТЪПКА 2: Поставете в микровълнова за 3 минути при 750 вата. Изчакайте, докато всички части се охладят, преди да ги докоснете. Носете практичната кутия за стерилизиране винаги със себе си
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също