Антибактериални подплънки за кърмачки, 60 бр

Антибактериални подплънки за кърмачки, 60 бр

На склад

SKU: F04330001M0002
Антибактериали Многослойна защита : 4 слоя за максимална абсорбция Дерматологично тестван продукт Незабележими под дрехата. Еденично опаковани /2 бр. в опаковка /
Прочетете повече
Описание
Антибактериални подплънки за кърмачки Chicco Абсорбират млякото и ви помагат да поддържате кожата на гърдите суха и защитена през цялото време; Антибактериали : материята с антибактериално действие поддържа гърдите хигиенично защитени Многослойна защита : 4 слоя за максимална абсорбция, максимална дишаемост и деликатност на гърдите и без петна по дрехите Абсорбиращи: вътрешният слой улавя течността и я предпазва от връщане на повърхността за оптимална защита Деликатни: Материята в контакт с гърдите е мека и дишаща, деликатна към кожата; БЕЗОПАСНИ И ХИГИЕНИЧНИ: чашките са дерматологично тествани за безопасен и деликатен контакт с гърдите; за отлична хигиена, индивидуално опаковани.
Повече подробности: Произведено в Италия
Код производител: N0102
Цвят: Beige
Възраст: 0
Пол: Момче
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукт
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също