Анатомично гърне 18 м+ ,момиче

Анатомично гърне 18 м+ ,момиче

На склад

SKU: F04210001M0016
Цветове:
Анатомично гърне 18 м+ ,уни Анатомично гърне 18 м+ ,момче Анатомично гърне 18 м+ ,момиче
Стабилна структура и ергономичен дизайн Висока облегалка за удобно сядане и правилна стойка Защитата срещу пръски помага за предотвратяване на разливи Лесено за почистване и преместване
Прочетете повече
Описание
Спомага за плавен преход от пелените към тоалетната чиния. Стабилна структора,ергономична форма с висока облегалка за гърба, даваща комфорт при сядане и по- добра позиция. Лесно за почистване и пренасяне.Удобна држка за хващане. Защитата срещу пръски, благодарение на по-висока предна част.
Код производител: N0620.1
Цвят: Pink
Пол: Момиче
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта Това е медицинско изделие
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също