Baby Hug Air 4в1 - креватче, шезлонг, стол за хранене

Baby Hug Air 4в1 - креватче, шезлонг, стол за хранене

На склад

SKU: F04240001M0007
-26%

Период на промоцията: 14.06.2024 - 14.07.2024

0м+-36 м. до 15 кг.
Мултифункционален продукт 4-1
- Кош за новородно 0 - 6 м.
- Шезлонг 0-6 м.
- Столче за хранене 6м+
- Първото столче 6 м+
Регулиране н височина.

Прочетете повече
Описание
Изключително решение 4в1, което опростява ежедневието. Люлка, повдигната кошара, столче за хранене и първо столче за отглеждане на детето от 0 до 36 месеца на площ от един квадратен метър. Люлка (0-6 месеца). С обгръщащата си форма приветства бебето в първите му дрямки. Шезлонг (0-6 месеца). Накланящата се облегалка в различни позиции и мекият редуктор осигуряват комфорт във всички фази на растеж.Пет точков колан за безопасност. Столче за хранене (6-36 месеца). Изправте облегалката, регулирайте височината с удобния педал и доближете Baby Hug до масата. Първи стол (6-36 месеца). Чрез пълно спускане на седалката Baby Hug 4in1 се трансформира в първото ниско столче, което децата могат да похапват сами. Платът с мрежести прозорци улеснява преминаването на въздуха вътре в люлката и ви позволява винаги да виждате бебето си. Арката с меки играчки , мелодии и светлини ,забавлява бебето през първите месеци.
Повече подробности: Код на продукта : Размери В Отворено Състояние : 85 X 60 X 88/122см Нето Тегло На Продукта : 10,2 Кг Размери На Опаковката : 84 X 62 X 29 см. Тегло На Опаковката : 12,9 Кг Предназначение: Кошара И Шезлонг: 0м - 6м / 9кг Предназначение 2 : Столче За Хранене И Първо Столче: 6m - 36m / 15kg Батерии : 2 X AА 1.5 V / не са включени
Цвят: White Snow
Характеристики
ФУНКЦИОНАЛЕН Един продукт за моментите на сън, релаксация и хранене. Baby Hug 4 в 1 Air ще бъде ваш съюзник през първите 3 години от живота на вашето дете. МАНЕВРЕН Благодарение на 4-те въртящи се колелца можете лесно да го местите из къщата, така че детето ви винаги да е близо до вас, докато извършвате ежедневните си дейности, без да бъде събуждано или безпокоено. ЗАБАВНА АРКА Електронният бар с играчки забавлява и стимулира любопитството на детето чрез мелодии и звуци от природата, светлини и меки висящи играчки. Лентата за играчки може да се регулира на различни позиции според вашите нужди. Меките играчки се откачат. КОМФОРТ НА ВСЕКИ ЕТАП Baby Hug 4in1 е оборудван с удобен подплатен редуктор, който прави моментите на почивка на бебето още по-удобни. Ако желаете, можете да закупите отделно специален матрак за използване в креватчето. РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА Регулирането на височината е практически безкрайно, така че винаги можете да държите детето на правилната височина, като същевременно поддържате зрителен контакт. Освен това ще бъде много лесно да настроите Baby Hug спрямо височината на вашата маса чрез натискане на педала. ТЕКСТИЛ Текстилната подплата на Baby Hug 4in1 Air може да се сваля за пране бързо и лесно. БЕЗОПАСНОСТ Baby Hug 4-1 e оборудван с 5 точков колан за безопасност. На всяко едно от колелата има спирачка а по-голяма стабилност и сигурност.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също