Chicco Плюшена Играчка - Прожектор Baby Bear

Chicco Плюшена Играчка - Прожектор Baby Bear

На склад

SKU: F05120001M0001
МЕЧЕ - ПРОЖЕКТОР 0м+ First Dreams Baby Bear е мекото и пухкаво плюшено мече Chicco, кукла с проектор с ефектни светлинни ефекти и релаксиращи мелодии за вашето бебе 3 светлинни ефекта - прожекция с магическа атмосфера със сменящи се цветове - мека релаксираща проекция - нощна лампа за успокоение на детето 30 минути класически, джаз, софт рок, модерни, ню ейдж и природни звуци, с бутон за избор на любимата мелодия. Пере се в пералня.
Прочетете повече
Описание
МЕЧЕ - ПРОЖЕКТОР може да се превърне в първия най-добър приятел на вашето бебе. Сладкото мече – синьо на цвят, носи нежност и грижа като подарява приятни мелодии, докато свети в три различни режима на тавана. Светлината е мека и не дразни крехкото бебешко зрение. Има и нощна светлина, която е подходяща за моментите, в които бебето се остави да спи. Мечето прожектор предлага 30 минути класическа музика, успокояваща вашето бебе и позволявайки му да заспи. Също така акомпанира джаз, Soft-рок, модерен, New Age и не на последно място е и със звуци от природата. Мечето е меко и много обича да бъде гушкано. Може да се пере машинно или ръчно след премахване на електронната част. Пее и дарява светлина с батерии 3х ААА.
Повече подробности: Код на продукта : Размери : 30 X 14 X 36 см. Размери На Опаковката : 25 X 20.X 31 см. Батерии : 3 X AАА 1,5 V / не са включени в комплекта /
Код производител: T0306
Характеристики
Мек мтериал с възможност за пране. First Dreams Baby Bear е изработено от качествен мек материал и части от мека пластмаса; лесно се пере в пералня благодарение на подвижното електронно отделение.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също