Кошарка Next2Me Magic Evo Dark Grey

Кошарка Next2Me Magic Evo Dark Grey

На склад

SKU: F04240001M0017

Люлка кошара за съвместен сън с ексклузивен дизайн, за да държи бебето до вас през нощта, от раждането до 6 месеца.

Прочетете повече
Описание

Люлката за съвместен сън с ексклузивен дизайн, за да държи бебето до вас през нощта, от раждането до 6 месеца.
Практичност на използване благодарение на плъзгащия се страничен панел, който ви позволява да отваряте и затваряте бариерата само с една ръка.
Когато се използва като традиционна люлка, Chicco Next2Me Magic Evo е оборудван с режим на люлеене, за да люлее бебето нежно.
3D мрежестият матрак подобрява проходимостта на въздуха и намалява изпотяването.
Съвместим с повечето легла благодарение на 11 възможности за регулиране на височината и сгъваеми крачета
Лесен за преместване благодарение на 4-те въртящи се колела със спирачки.

Характеристики

СИСТЕМА ЗА ОТВАРЯНЕ С ЕДНА РЪКА

Next2Me Magic Evo на Chicco е оборудван със система за бързо и лесно отваряне. Плъзгащата се преграда се отваря и затваря с натискането на един бутон, дори когато кошарата е прикрепена към леглото, което я прави удобна за използване по всяко време.

ВЕНТИЛАЦИЯ

3D мрежестият матрак и 2 мрежести прозореца позволяват на вашето бебе да спи свеж и спокоен, осигурявайки по-добра вентилация в кошарата.

МАНЕВРЕНА

Благодарение на 4-те въртящи се колела със спирачки, можете да местите люлката из цялата къща и бебето да е до вас, когато пожелаете.

СЪВМЕСТИМ С ПОВЕЧЕТО ЛЕГЛА.

Next2Me Magic Evo от Chicco е оборудван с 11 нива на височина, за да се адаптира към различни видове легла. Краката могат да се сгъват, за да се поберат и легла с чекмеджета.

РЕЖИМ НА ЛЮЛЕЕНЕ

Когато креватчето се отдели от леглото и се използва самостоятелно, можете да използвате функцията за люлеене, за да помогнете на вашето бебе да заспи. Активира се лесно с натискане на двата странични бутона.
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАКЛОН ДО 10°

Люлката може да бъде наклонена до 10°, с максимум 4 позиции между единия и другия крак, за подобряване на комфорта в случай на назална конгестия.

 

ПЛАТ, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ПЕРЕ

Материята може да се сваля и пере на ръка.

Инструкции

Кошара люлка за съвместно спане от 0 до 6 мес.Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта

Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също