Кутия за залъгалки двойна

14,30 лв.
(1) оценки

Описание на продукта

Кутия за залъгалки двойна Chicco е подходящ за деца от 0 месеца. Този артикул се грижи за правилната хигиенна на бебешките залъгалки. В този ранен етап от развитието на малкото чистотата е особено важна. Кутийката за залъгалки, произведена от Chicco е идеален избор за съхранение на биберона в моментите, в които не се използва. Може да бъде прибран в чантата или да се закачи за бебешката количка, тъй като има специално приспособление за прикрепване. Двойната кутийка може да се раздели на две и да съхранява до два биберона, като единият може да е ползван и да е отделен от другия, запазен все още чист. Чудесен избор по време на разходката ви с детето, когато няма да имате възможност да го почистите. Кутийката също съвсем лесно се стерилизира.

Техническа информация

SKU: 210900195

  • Код производител: N0336
Доставка и връщане

За покупки над 50лв, доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!