Залъгалка PhysioForma Micro, 0-2 м, момче

Залъгалка PhysioForma Micro, 0-2 м, момче

На склад

SKU: F04020001M0002
Изключително леки и удобни за детето Изработена от висококачествен мек силикон. Улеснява естествените движения на лицевите мускули 2бр. в опаковка Стерилизираща кутия
Прочетете повече
Описание
Проектиран за новороденото, той е специално проектиран за първите два месеца от живота му Силикон: материал, избран поради своята практичност, хигиеничен и недеформируем. Изключителното покритие SOFT SENSE го прави меко и кадифено. Силиконовата залъгалка Chicco PhysioForma Micrò 0-2m, благодарение на изключителната си форма, насърчава правилното развитие на устата и помага за позиционирането на езика напред, подпомагайки физиологичното дишане Залъгалките на Chicco са ортодонтски, с асиметрична ф-ма , тънки и тесни в основата, с достатъчно място за носа и брадичката да улесняват движението на лицевите мускули. Physio Forma e патентована система гарантираща правлно позициониране на езика , правилно развитие на челюста и отворен дихателен път Стерилизираща кутия.
Код производител: N0341
Характеристики
МАЛКА И ЛЕКА Малъка : предназначен за устата на новороденото. Лека : По-лесена за задържане в устата. Ергономичен дизайн : оставя носа и брадичката свободни. Дишаща : Големите вентилационни отвори . МИНИ БИБЕРОН Мини биберонът е идеален за новородени до 2 месеца ЛЕСЕНА ЗА ХВАЩАНЕ Лесена за хващане благодарение на контурната форма на копчето. За да имате залъгалката винаги под ръка, използвайте удобен клипс. ПОДПОМАГА ФИЗИОЛОГИЧНОТО ДИШАНЕ PhysioForma е изключителната форма на Chicco, която чрез насърчаване на функциите на езика, действа за хармоничното развитие на устата и подпомага физиологичното дишане на детето. PhysioForma се ражда от сътрудничеството между експерти ортодонти, педиатри и обсерваторията Chicco и е резултат от непрекъснати тестове в подкрепа на научната му валидност. PhysioForma Micrò е изработена от силикон, хигиеничен и недеформируем материал. ПРАКТИЧНА СТЕРИЛИЗИРАЩА КУТИЯ, ДЕЗИНФЕКЦИРА САМО ЗА 3 МИНУТИ! Стерилизиращият пакет ви позволява да дезинфекцирате залъгалките в микровълновата само за 3 минути, като елиминирате 99,9% от микробите в 2 прости стъпки: СТЪПКА 1: напълнете с вода, поставете залъгалките и затворете опаковката. СТЪПКА 2: Поставете в микровълнова за 3 минути при 750 вата. ВНИМАНИЕ: стерилизиращата кутия, залъгалките могат да бъдат горещи. Изчакайте да изстинат, преди да ги пипате. PHYSIOFORMA® Залъгалките PhysioForma® на Chicco поддържат физиологичното дишане и насърчават естественото ортодонтско развитие. Само Chicco е PhysioForma!
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също