Силиконова залъгалка PhysioForma Soft, 0-6 м, уни

Силиконова залъгалка PhysioForma Soft, 0-6 м, уни

На склад

SKU: F04020001M0006
Цветове:
Силиконова залъгалка PhysioForma Soft, 0-6 м, момче Силиконова залъгалка PhysioForma Soft, 0-6 м, момиче Силиконова залъгалка PhysioForma Soft, 0-6 м, уни
Силиконов биберон Вентилационни отвори, които предотвратяват събирането на слюнка 1 бр. в блистер
Прочетете повече
Описание
Силиконовата залъгалка PhysioForma® Soft е мека и деликатна дори по време на сън. Благодарение на изключителната си форма, благоприятства правилното развитие на устата и помага за позиционирането на езика напред, подпомагайки физиологичното дишане. Силиконът Chicco PhysioForma® е изцяло мек и деликатен към кожата на бебето, идеален и когато спи, защото не оставя следи по лицето. 100% силикон, материал, избран заради своята практичност, хигиеничност и недеформируемост. Изключителното покритие SOFT SENSE го прави с меко и кадифено усещане. Вентилационни отвори, които предотвратяват събирането на слюнка
Код производител: N0307
Характеристики
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЕКА И НЕЖЕНА КЪМ КОЖАТА Мекият силикон изключително нежен и мек към кожата й, не оставя следи по лицето КАТО МАЙЧИНАТА ГРЪД Меката и тънка основа позволява на устните да се затварят естествено. Формата, подобна на гърди, стимулира сукането, като същевременно подобрява характеристиките на мекота. ВЕНТИЛАЦИОННИ ОТВОРИ Те позволяват преминаването на въздуха и намаляват застояването на слюнката УЛЕСНЯВА ДИШАНЕТО НА ДЕТЕТО PhysioForma® е изключителната форма на Chicco, която улеснява физиологичните функции на езика, активно благоприятства правилното развитие на устата и подпомага дишането. Тя се роди от сътрудничеството между експерти ортодонти, педиатри и обсерваторията Chicco.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също