Прожектор дъга - мече G

Прожектор дъга - мече G

На склад

SKU: F05120001M0008
Магическа и успокояваща атмосфера за сън и почивка . 2 различни програми – статична дъга + класическа музика – появяваща се дъга, цвят след цвят + new age музика 2 цикъла на продължителност – 15 минути – 30 минути 2 нива на сила на звука
Прочетете повече
Описание
Магическа и успокояваща атмосфера за сън и почивка . 2 различни програми – статична дъга + класическа музика – появяваща се дъга, цвят след цвят + new age музика 2 цикъла на продължителност – 15 минути – 30 минути 2 нива на сила на звука Заден капак с извито огледало за персонализиране на ширината и посоката на проекция във стаята . С батерии 3хАА 1.5 V, не са включени в опаковката Детето играе със звуци и ноти, като развива сетивността си за ритъм и музика. Децата се научават да виждат движещи се предмети и да различават форми и цветове. Те се захласват по ярките светлини и цветове.
Повече подробности: Размери на продукта 13 х 8.5 х 19 см.
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също