Столче за хранене Polly Progress 5 в 2 Grey Melange

Столче за хранене Polly Progress 5 в 2 Grey Melange

На склад

SKU: F04180001M0013

Решението 5 в 1 столче за хранене на вашето бебе от раждането до 36 месеца.Удобен риклайнер, стол за хранене, стол за маса, комфортна повдигаща седалка и компактна повдигаща седалка

Прочетете повече
Описание

Решението 5 в 1 столче за хранене на вашето бебе от раждането до 36 месеца.Удобен риклайнер, стол за хранене, стол за маса, комфортна повдигаща седалка и компактна повдигаща седалка: 5 различни конфигурации за всяка нужда и етап на растеж.
Накланяща се облегалка за първите месеци и релаксация след нахранване. Регулируема поставка за крачета и крачета за адаптиране към растежа на детето.
Лесен за поставяне близо до масата благодарение на 4-те колела, две от които въртящи се, и 8-те възможности за регулиране на височината.
Лесна и незабавна трансформация в повдигаща седалка. Две настройки на височината и възможност за затваряне за лесно транспортиране.
Столчето за хранене може да се уплътни и заема малко място.

Характеристики

УДОБЕН РЕКЛАЙНЕР

Polly Progres5 може да се използва от раждането чрез пълно накланяне на облегалката и позициониране на опората за крака успоредно на пода. За допълнителен комфорт и забавление комплектът 0m+ (редуктор + лента за играчки) може да бъде закупен и отделно.

РЕГУЛИРУЕМ СТОЛ ЗА ХРАНЕНЕ

Polly Progres5 гарантира максимален комфорт и практичност за вашите първи хранения. Всъщност ще можете да избирате между 3 позиции на поставката за крака и 3 на поставката за крака. Освен това ще имате на ваше разположение голяма регулируема тава с капак за тава, подходящ за съдомиялна машина.

КОМФОРТНА ПОВДИГАЩА СЕДАЛКА

Седалката може да се отдели и закрепи към стола с помощта на фиксиращи ленти. Бустер седалката се регулира на 2 височини, просто чрез завъртане на опорните крачета.

КОМПАКТНА БУСТЕР СЕДАЛКА

Незабавна трансформация благодарение на практичния цип, който ви позволява да свалите горната част на седалката.

СУПЕР КОМПАКТЕН

Столчето за хранене може да се сгъва самостоятелно, заема малко място и се изправя самостоятелно.

ДА НОСИТЕ ВИНАГИ СЪС СЕБЕ СИ

Когато се използва като повдигаща седалка, седалката може да се сгъва, което я прави лесна за пренасяне и осигурява максимален комфорт за детето дори когато е далеч от дома.

СТОЛ НА МАСАТА

За да оставите детето си да яде на масата с вас, просто извадете таблата, изберете една от 8 различни височини и поставете Polly Proges5 до масата. Вашето дете ще се радва да сподели семейни вечери. 

Инструкции

Препоръчителна употреба 0-36 мес. Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта

Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също