Столче за кола Unico Plus - Black Air

Столче за кола Unico Plus - Black Air

На склад

SKU: F04170001M0008
Цветове:
Столче за кола Unico Plus -  Black Air Столче за кола Unico Plus - India ink Столче за кола Unico Plus - Ombra
Група 0+ /1/2/3 0-36 кг Isofix система и Top Tether. Ротационна система на 360 градуса Система за странична защита Дишаща специална 3D материя в областа на гърба 5 точков колан за безопасност FIT -KIT индикатор визуална инструкция за ясна, лесна и правилна употреба
Прочетете повече
Описание
Столче за кола Unico Plus AIR –група 0+ /1/2/3 0-36 кг .Безопасност , комфорт и удобство в едно от раждането до 12 г.,Isofix система и Top Tether. Ротационна система на 360 градуса.Система за странична защита.Дишаща специална 3D материя в областа на гърба ,където детето се изпотява най-много, за по- голям комфорт при пътуване Допълнителна мека възглавница.5 точков колан за безопасност.FIT -KIT индикатор визуална инструкция за ясна, лесна и правилна употреба на артикула.Група 0+(0-13 кг.) Инсталира се с ,Isofix система и Top Tether или с Isofix система и 3 точков колан , в посока обратна на движение с изключени въздушни възглавници.Група 1 ( 9-18 кг.) Инсталира се в посока на движение с с Isofix система и 3 точков колан . 5 точков колан за безопасност с меки подложки за по- голям кмфорт.Група 2/3 (15-25 кг. ) ( 22-36 кг. ) Инсталира се в посока на движение с с Isofix система и 3 точков колан . Препоръчителна възраст на употреба до 12 г.
Характеристики

ДЪЛГОТРАЙНО СТОЛЧЕ ЗА КОЛА! ДЪЛГОТРАЙНО СТОЛЧЕ ЗА КОЛА! Размер 0+/1/2/3 следва растежа на детето от 0 до 36 кг (0-12 години).

FIT-KIT ИНДИКАТОР FIT-KIT ИНДИКАТОР Fit-Kit индикатори, които спомагат за лесна и ясна употреба. Помагат за използването на столчето във всяка една от групите, насочват правилния монтаж и спрямо посоката на движение, обезопасяването на детето с колан и употребата на допълнителна възглавничка.

Група 0+: 0-13КГ Група 0+: 0-13КГ В група 0+ (0-13 кг) може да се монтира: с Isofix система и Top Tether или с Isofix конектори и 3-точков колан на автомобила, винаги срещу посоката на движение най-малко до 9 кг. Включеният мини редуктор предлага допълнителен комфорт и защита (0-6 кг).

Група 1: 9-18 кг Група 1: 9-18 кг След достигане на 9 кг. седалката може да се завърти по посока на движението. В тази фаза (9-18 кг) столчето трябва да се монтира с помощта на Isofix конекторите и 3-точковия колан на автомобила, като детето е обезопасено от 5-точковия колан.

Група 2/3: 15-36 кг Група 2/3: 15-36 кг Благодарение на регулируемата облегалка за глава, седалката придружава детето в растежа до 12 години. В тази конфигурация Unico Plus трябва да се монтира с помощта на Isofix конекторите и 3-точковия колан на автомобила, който също държи детето.

Система за въртене на 360 градуса Система за въртене на 360 градуса Благодарение на системата за въртене е възможно да се използва позицията на 90° с лице към родителя, за да се настани детето лесно, когато Unico Plus е монтиран обърнат назад, но също така и да се превключва от една посока в друга без усилие.

Защита от страничен удар Защита от страничен удар Оборудван с допълнителна странична система - Side Safety System, която гарантира повече сигурност в случай на страничен удар.

Комфорт на борда Комфорт на борда Системата за накланяне в 3 позиции осигурява максимален комфорт и спокойствие!

Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също