Вана за къпане с повивалник Cuddle & Bubble Grey Melange

Вана за къпане с повивалник Cuddle & Bubble Grey Melange

На склад

SKU: F04210001M0025

3 в 1 Вана и Повивалник за по-добро поддържане на хигиената на вашето бебе от раждането до 12 месеца.

Прочетете повече
Описание

Голяма и удобна вана и повивалник за по-добро поддържане на хигиената на вашето бебе от раждането до 12 месеца.
Супер практично благодарение на таблата и отделенията за съхранение, където можете да съхранявате всичко необходимо за преобличане и къпане.
Максимален комфорт за детето благодарение на мекия редуктор за повиване и ергономичната табла.
Регулируема височина в 3 позиции, така че няма да се налага да се навеждате и винаги ще държите бебето си на правилното ниво.
Компактно се сгъва, така че заема малко място и можете да го съхранявате лесно, когато не се използва.
Капачка с тръба за лесно оттичане на водата.

Характеристики

СМЯНА НА ПЕЛЕНИТЕ

Масата за повиване е голяма и има повдигнати страни, за да осигури максимална безопасност. Почиства се лесно с гъба. При по-малки бебенца можете да използвате и мекия текстилен редуктор в комплекта.

БЕБЕШКА БАНЯ

Ваничката е ергономична и гарантира полулегнало положение за новороденото и седнало положение за по-голямото дете (от около 6 месеца). Тя може да се използва и без конструкцията.

С АКСЕСОАРИ

Cuddle&Bubble е пълен с множество аксесоари. Разполага с голяма тава за съхранение на кърпи и пелени, отделение за съхранение, държач за гъба и много полезно устройство за миене на главата.

ПРАКТИЧНО ЗА РОДИТЕЛИ

Краката могат да се регулират, за да гарантират 3 различни нива на височина.

КОМПАКТНО ЗАТВАРЯНЕ

Интерфейсът с големия бутон ви позволява бързо да затворите Cuddle&Bubble. Веднъж затворено, заема малко място, така че можете да го съхранявате лесно.

Инструкции

Препоръчителна употреба 0-12 мес.Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта

Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също