Проходилка Walky Talky

Проходилка Walky Talky

На склад

SKU: F04140001M0004
Проходилка Walky Talky 6 м+ Забавната и цветна проходилка с вградена лента за играчки и панел за електронни игри. Занимателеният бар с играчки е регулируем и оборудван с много електронни дейности, които да стимулират развитието му. Оборудван с широка и удобна седалка. Регулируема височина, за да се адаптира към растежа на детето. Компактно затваряне.
Прочетете повече
Описание
Стилен и семпъл модел, който осигурява максимална сигурност и комфорт. Активният център ще стимулира конгнитивното развитие на детето. Към активния център е добавена арка с играчки, който може да е вдигнат, за да забавлява детето или бъде прибран. Удобната седалка осигурява максимален комфорт и опора при първите стъпки на детето. Седалката може да бъде регулирана в три различни нива, за да може да пасне на всяко едно бебе, така че да може да достига пода с крачетата си. Стопери за застопоряване и против хлъзгане и 4 колела. Подходяща за деца над 6 месеца до 36 месеца.
Повече подробности: Код на продукта : Размери В Отворено Състояние : 81 X 47X 45 см. Затворени Размери : 81 X 47 X 22 сm Нето Тегло На Продукта : 5,7 Кг Размери На Опаковката : 81.5 X 67 X 15 см. Тегло На Опаковката : 6,7 Кг Хомологация : 6м - 36м / 12kg Батерии : 2 X AА 1.5V
Код производител: J0704.2
Цвят: Green Wave
Характеристики
ЕЛЕКТРОНЕН ПАНЕЛ С 3D ИГРАЛНА ЛЕНТА Електронният панел за игри може да произвежда забавни и стимулиращи светлини и звуци, докато лентата за игри може да се повдига и спуска постоянно, създавайки различни игрови конфигурации УДОБЕН Подплатената седалка е проектирана да осигури максимален комфорт и опора на вашето дете при първите му стъпки. РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА Седалката може да се регулира на 3 различни нива на височина, за да позволи на детето ви винаги да докосва земята с краката си КОЛЕЛЦА И НЕПЛЪЗГАЩИ СЕ КРАЧЕТА Walky Talky е оборудван с 4 колела, две фиксирани и две въртящи се, и 6 нехлъзгащи се гумени крачета, които гарантират безопасно използване дори в близост до стъпала и стълби ПРОСТО И КОМПАКТНО ЗАТВАРЯНЕ Сгъва се с едно движение , компактна ,не заиема място ,улеснява съхранението.
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също