Чаша Active 14м+1 266 ml момиче

Чаша Active 14м+1 266 ml момиче

На склад

SKU: F04030001M0006
-23%

Период на промоцията: 14.06.2024 - 14.07.2024

Неразливна чаша Термоизолираща Лесна за хващне
Прочетете повече
Описание
Active чашата на Chicco е предназначена за вече проходили деца.Улеснява и позволява пиенето дори в движение. НЕРАЗЛИВНА ЧАША: ергоночичен дизайн,лесна за хващане, предназначена е за деца от 14 месеца, които водят по-активен живот и имат нужда да се хидратират редовно; отличена за естествено пиене дори в движение ИЗДРЪЖЛИВ НАКРАЙНИК: Тънък, твърд накрайник е устойчив на ухапване и прилича на ръб, което позволява детто да се научи как да свива устни, за да пие от чашата си ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ: ергономично оформен накрайник, за да остави място за носа и да благоприятства правилното позициониране на устните, и извън центъра близо до ръба, за да улесни правилната стойка на врата МЕКА ,ПОДВИЖНА КЛАПА: клапата е единична подвижна част, патентована, за да гарантира уплътнение без капки на чашата, без да се прави компромис с лекотата на пиене ИЗОЛИРАНА БУТИЛКА: Термо чашата с двойни стени е чудесна на открито, защото помага да се поддържа температурата на течностите за по-дълго време, без риск от течове НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИЕТЕ: Чашите Chicco са проектирани с експертни логопеди, за да направляват прехода от кърмене към самостоятелно пиене по лесен и естествен начин Може да се махне неразливната клапа и да се използва като обикновенна чаша.
Повече подробности: Продуктов код : Подходящ За Съдомиялна Машина Клапан : Лесни Глътки, Подвижен Клапан Вместимост : 266.0мл
Характеристики
Накрайник Устойчив на ухапване твърд накрайник ПОСТАВЯНЕ НА НАКРАЙНИКА Близо до ръба за правилна позиция на врата, докато пиете. ИЗОЛИРАЩА ЧАША Изолираща чаша благодарение на двойната стена, която спомага за по-дълго поддържане на температурата на течностите. НЕРАЗЛИВЕН КЛАПАН Мека , гъвкава част ,която се сваля
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също