Чаша Active 14м+,266 ml момче

Чаша Active 14м+,266 ml момче

На склад

SKU: F04030001M0007
-23%

Период на промоцията: 14.06.2024 - 14.07.2024

Неразливна чаша Термоизолираща Лесна за хващне
Прочетете повече
Описание
Active чашата на Chicco е предназначена за вече проходили деца.Улеснява и позволява пиенето дори в движение. НЕРАЗЛИВНА ЧАША: ергоночичен дизайн,лесна за хващане, предназначена е за деца от 14 месеца, които водят по-активен живот и имат нужда да се хидратират редовно; отличена за естествено пиене дори в движение ИЗДРЪЖЛИВ НАКРАЙНИК: Тънък, твърд накрайник е устойчив на ухапване и прилича на ръб, което позволява детто да се научи как да свива устни, за да пие от чашата си ПРАВИЛНА ПОЗИЦИЯ: ергономично оформен накрайник, за да остави място за носа и да благоприятства правилното позициониране на устните, и извън центъра близо до ръба, за да улесни правилната стойка на врата МЕКА ,ПОДВИЖНА КЛАПА: клапата е единична подвижна част, патентована, за да гарантира уплътнение без капки на чашата, без да се прави компромис с лекотата на пиене ИЗОЛИРАНА БУТИЛКА: Термо чашата с двойни стени е чудесна на открито, защото помага да се поддържа температурата на течностите за по-дълго време, без риск от течове НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПИЕТЕ: Чашите Chicco са проектирани с експертни логопеди, за да направляват прехода от кърмене към самостоятелно пиене по лесен и естествен начин Може да се махне неразливната клапа и да се използва като обикновенна чаша.
Повече подробности: Продуктов код : Подходящ За Съдомиялна Машина Клапан : Лесни Глътки, Подвижен Клапан Вместимост : 266.0мл
Код производител: N0423
Инструкции
Преди употреба ви каним да прочетете внимателно етикетите и предупрежденията, посочени върху опаковката на продукта
Доставка

За покупки над 50лв., доставката е безплатна за цялата страна. Поръчките се изпращат със Спиди - Експресна услуга за страната и Градски куриер 1 ден за София. Повече информация за условията за доставка можете да откриете тук.

Можете да се откажете от покупката в 14-дневен срок от датата на получаване. Разходите по връщане са за сметка на клиента. Повече информация може да откриете в точка 9 "Отказ от закупена стока" в общите условия.

Може да харесате също